ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ Донецька пустили потяг в окупований Крим

З Донецька пустили потяг в окупований Крим

«Укрзалізниця» відновила рух пасажирських поїздів далекого прямування зі станції «Донецьк». Перший поїзд, який вирушить із Донецька, після тривалого припинення руху на далекі відстані, відправиться до Севастополя.

З 25 вересня, майже через півтора місяця вимушеної перерви,  відновлюється курсування пасажирських поїздів далекого прямування зі  станції «Донецьк». Перший поїзд, який вирушить із Донецька, після тривалого припинення руху на далекі відстані, - це «Гірник» №47/48 сполученням Донецьк-Севастополь. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Відсьогодні фірмовий пасажирський поїзд Донецької залізниці «Гірник» №47/48 Донецьк-Севастополь відправляється із Донецька о 17:34, прибуває до Севастополя  о 7:05. Із Севастополя він відправляється  о 21:50, прибуває до Донецька о 14:15. Курсуватиме щоденно. 
 
Рух пасажирських поїздів далекого прямування зі станції «Донецьк» не здійснювався з 12 серпня 2014 року в результаті бойових дій і руйнування залізничної інфраструктури. Відновити рух пасажирських поїздів далекого прямування стало можливим завдяки ремонту залізничного полотна на ділянці Донецьк-Рутченкове-Мандрикіне-Частка-Оленівка. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на початку літа українці зіштовхнулися з подорожчанням квитків на залізничний транспорт. Проте, вже через тиждень, за рахунок другого етапу індексації тарифів, квитки на поїзди будуть дешевші.
 
Коментарі (0)