ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗ грудня зросте мінімальна пенсія

З грудня зросте мінімальна пенсія

З 1 грудня 2021 року мінімальна пенсія в Україні збільшиться у зв'язку зі збільшенням мінімальної зарплати, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль
З 1 грудня 2021 року мінімальна пенсія в Україні збільшиться у зв'язку зі збільшенням мінімальної зарплати, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в неділю.
 
"Мінімальна пенсія в Україні зросте з 1 грудня у зв'язку з ростом мінімальної зарплати. Щоб забезпечити своєчасне підвищення пенсій, уряд на цьому тижні збільшив бюджет Пенсійного фонду на 18,5 млрд грн", - написав Шмигаль на своїй сторінці в фейсбуці.
 
Він також зазначив, що затверджені на поточному тижні Кабміном зміни до дохідної та видаткової частини Пенсійного Фонду дозволять без затримок виплачувати введені з 1 липня доплати до пенсій військовослужбовцям, підвищені пенсії учасникам бойових дій, особам з інвалідністю та постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи.
 
"Уряд продовжить послідовно покращувати соціальні стандарти для українців", - підкреслив прем'єр.
 

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України збільшив бюджет ПФУ на 18,5 млрд грн. Це рішення дозволить планово підвищити пенсії у зв'язку із зростанням мінімальної заробітної плати до 6,5 тис. Грн. 

 
Коментарі (0)