ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарків'яни доїдуть до Умані без пересадок

Харків'яни доїдуть до Умані без пересадок

З Харкова до Умані можна доїхати без пересадок. Такий маршрут «Укрзалізниця» ввела в експериментальному режимі з 3 січня до 28 лютого.

«Укрзалізниця» ввела до складу харківських потягів плацкартний вагон, яким можна буде дістатися до Умані без пересадок. Цей маршрут буде актуальним для пасажирів до 28 лютого, а рішення про  його постійне курсування ухвалять через два місяці, виходячи із  попиту на місця. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-центрі «Укрзалізниці».

Пасажири матимуть можливість доїхати з Умані до Харкова та в зворотньому напрямку без пересадок двічі на тиждень. З Умані можна виїхати щопонеділка і п’ятниці о 1:15 поїздом Умань - Ясинувата до Дніпропетровська, де вагон причіпляють до поїзду Дніпропетровськ - Москва, який прибуває на станцію Харків - Пасажирський.

Із Харкова можна повернутися у понеділок і п'ятницю, але вже в складі потяга Харків - Херсон до Знам'янки. Прибуває до Умані в складі поїзда Ясинувата - Умань у вівторок і суботу.

Маршрут Умань – Харків пролягає через станції Христинівка, Шпола, Цвіткове, ім. Тараса Шевченка, Знам’янка, Олександрія, П’ятихатки, Верхівцеве, Дніпродзержинськ, Дніпропетровськ, Новомосковськ, Павлоград, Лозова. На зворотньому шляху, з Харкова до Умані, поїзд проходить через станції Люботин, Коломак, Полтава, Кременчук, Павлиш, Користівка, Знам’янка, ім. Тараса Шевченка, Цвіткове, Шпола, Звенигородка та Христинівка.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 20 січня з Харкова до Дніпропетровська можна буде дістатися на годину швидше. «Укрзалізниця» призначила регіональний експрес у цьому напрямі.

 
Коментарі (0)