ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗ кранів луганчан тече небезпечна вода

З кранів луганчан тече небезпечна вода

Луганчанам рекомендують кип’ятити воду з міських мереж протягом не менше 10 хвилин перед вживанням. З 26 липня питна вода у кранах, знезаражена в неповному обсязі.

У водопровідну мережу Луганська надходить питна вода, знезаражена в неповному обсязі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

«У зв’язку зі складною ситуацією в місті, припинені поставки хлору на об’єкти водопостачання ОКП «Компанія «Луганськвода», яка розташована в зоні проведення збройних зіткнень» - йдеться у повідомленні.

А також зазначається, що вимушене припинення процесу знезараження питної води розпочалося з 8:00 26 липня на Айдарському водопроводі, який подає воду до селищ Металіст, Стукалова балка, Раївка, Світле, Кольорові піски, Лиман, Шишкове Слов’яносербського району.

Тож, у водопровідну мережу міста Луганська буде надходити питна вода, знезаражена в неповному обсязі. З метою недопущення погіршення епідеміологічної ситуації в регіоні мешканцям рекомендують кип’ятити воду з міських мереж протягом не менше 10 хвилин перед тим, як вживати її для питних цілей або використовувати фасовану воду з мережі магазинів і аптек.

Після стабілізації обстановки технологічний процес на об’єктах водопостачання обіцяють відновити в повному обсязі.

 
Коментарі (0)