ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗ кримчан вибиватимуть борги за "комуналку"

З кримчан вибиватимуть борги за "комуналку"

Кримська влада занепокоєна станом розрахунків за ЖКП у регіонах. Найближчим часом будуть вжиті заходи щодо погашення поточних заборгованостей.

Регіонам Криму доручено вжити заходів щодо погашення поточної заборгованості споживачів за послуги з тепло-, водопостачання та водовідведення. Про це заявив заступник Голови Ради Міністрів Криму Азіз Абдуллаєв, - повідомляє прес-служба Ради Міністрів АР Крим.

Азіз Абдуллаєв зазначив, що особливу увагу платіжній дисципліні необхідно приділити в наступних регіонах: в Джанкої, Євпаторії, Керчі, місті Саки, Красноперекопському, Кіровському, Нижньогірському та Сімферопольському районах.

Віце-прем’єр також доручив узяти на контроль проведення акцій з благоустрою населених пунктів. У тому числі акції з приведення в належний стан меморіалів воїнам Великої Вітчизняної війни до річниці звільнення Криму, пам’ятників Т. Шевченку до ювілею великого поета, а також міських вулиць і парків, дитячих і спортивних майданчиків, територій вокзалів і магістральних трас. «Ця робота має бути щоденною», — підсумував Азіз Абдуллаєв.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, мешканці Ялти з початку опалювального періоду заборгували за надану теплову енергію понад 36 млн грн. Місцева влада нарікає, що через це гальмується модернізація теплопостачальних підприємств та їхні розрахунки з «Нафтогазом».

 
Коментарі (0)