ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗ опаленням на Буковині все гаразд, а от із розрахунками за теплоносії – гірше

З опаленням на Буковині все гаразд, а от із розрахунками за теплоносії – гірше

Заборгованість за спожиту електроенергію станом на 1 лютого ц.р. становить 50 млн гривень, за спожитий природний газ – 63,6 млн гривень, і вже за цей опалювальний період – 47,5 млн гривень

Станом на сьогодні всі котельні Чернівецької області працюють у відповідності до температурного режиму, теплопостачання здійснюється безперебійно з урахуванням температури навколишнього середовища.

Про це повідомив 22 лютого заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Василь Бурлака під час селекторної наради, інформує прес-служба ОДА.

За його словами, у повному обсязі забезпечено централізоване теплопостачання 645 житлових будинків та 100% теплопостачання об’єктів соціальної сфери, а саме: 357 дошкільних закладів, 439 навчальних закладів та 439 лікувальних установ.

Особливу увагу приділив В.Бурлака і стану розрахунків за спожиті енергоносії. Так, за його словами, заборгованість за спожиту електроенергію станом на 1 лютого ц.р. становить 50 млн гривень, за спожитий природний газ – 63,6 млн гривень, і вже за цей опалювальний період – 47,5 млн гривень. «Всі повинні розуміти: від своєчасних розрахунків за спожиті енергоносії залежить безперебійне функціонування підприємств галузі», - підкреслив він.  

За результатами наради головам районних державних адміністрацій, керівникам виконавчих органів місцевого самоврядування, керівникам підприємств житлово-комунального господарства дано доручення: забезпечити повне погашення заборгованості за спожиті енергоносії та стовідсоткові розрахунки за поточне споживання електроенергії та природного газу, не допускати виникнення заборгованості із виплати заробітної плати, забезпечити укладення угод на обслуговування димових і вентиляційних каналів тільки з підприємствами та організаціями, які мають відповідні ліцензії на даний вид діяльності.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)