ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ осені Ryanair літатиме в Україну

З осені Ryanair літатиме в Україну

Міністр інфраструктури підтвердив факт приїзду менеджменту авіакомпанії Ryanair до Києва.

Міністр інфраструктури підтвердив факт приїзду менеджменту авіакомпанії Ryanair до Києва.

Про це у четвер, 22 лютого, під час прес-конференції заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, повідомляє Укрінформ.

Перевізник уже восени відкриє рейси з України.

"Ми дійсно провели сьогодні переговори з керівництвом компанії. Ryanair почне польоти восени 2018 року", - заявив урядовець.

Міністр також розповів, що польоти Ryanair мають відбуватися з двох головних летовищ країни - Борисполя та Львова.

Як повідомлялося раніше, в Ryanair підтвердили, що Україна стане новим напрямком для авіакомпанії, а рейси в країну почнуть виконуватися з осені 2018 року.

Раніше, на початку липня 2017 року, Ryanair призупинив переговори з Україною через відсутність домовленостей з аеропортом "Бориспіль". Пізніше Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Україна відновить переговорний процес з лоукостером.

Нагадаємо, в липні минулого року ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair відмовилася від запланованого виходу на український ринок через невиконання аеропортом "Бориспіль" угоди, яку було підписано у березні цього року із Міністерством інфраструктури.

Глава уряду Володимир Гройсман доручив Міністерству інфраструктури та керівництву "Борисполя" поновити перемовини з авіакомпанією Ryanair, а також долучити до переговорного процесу директора Офісу залучення інвестицій Даніеля Білака.

 

 
Коментарі (0)