ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗ підприємцями Сімферополя поговорили про благоустрій взимку

З підприємцями Сімферополя поговорили про благоустрій взимку

У центрі Сімферополя пройшов рейд по зимовому утриманню прилеглих територій, за результатами якого було складено 18 приписів щодо порушень правил благоустрою прилеглих територій у зимовий період

Співробітники Інспекції з благоустрою провели рейд щодо дотримання правил благоустрою зимового утримання прилеглих територій в районі вулиць Горького, Пушкіна, Карла Маркса та Серова.

Про це «Україні Комунальній повідомили» у прес-службі Сімферопольської міської ради.

«З початком снігопаду необхідно негайно прибирати сніг. А під час ожеледиці повинне регулярно проводитися посипання тротуарів, переходів через вулиці, місць зупинки маршрутних транспортних засобів, спусків і підйомів спеціальними посипальними сумішами», - розповіла начальник інспекції з благоустрою Сімферопольської міської ради Людмила Кухтеева.

За її словами невиконання даних правил тягне за собою накладення штрафу.

«Сьогодні, в ході рейду було складено 18 приписів на порушників за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Однак, слід також додати, що багато підприємців відповідально ставляться до своїх обов'язків і регулярно розчищають прилеглі території», - зазначила Людмила Кухтеева.

 
Коментарі (0)