ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗ питань призначення пільг на оплату комунальних послуг тепер можна звернутись до ЦНАПу

З питань призначення пільг на оплату комунальних послуг тепер можна звернутись до ЦНАПу

Тепер дозволено звертатися до Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) із питань призначення пільг на комунальні послуги та перерахунку пенсійних виплат
Кабінет Міністрів України під час чергового засідання 17 лютого ухвалив низку рішень у напрямку спрощення доступу до державних послуг.
 
Тепер дозволено звертатися до Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) із питань призначення пільг на комунальні послуги та перерахунку пенсійних виплат, про це повідомила пресслужба урядового порталу.
 
«Відтепер у Центри можна буде звертатися з питань призначення пільг на оплату комунальних послуг, щодо перерахунку пенсій, призначення соціальної допомоги незайнятій особі, надання адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам тощо. Це продовження нашої політики – «державні послуги мають бути зручними для громадян, а не для чиновників», — підкреслив Прем’єр-міністр.
 

Він зазначив, що це "продовження політики". За його словами, державні послуги повинні бути зручними для громадян, а не для чиновників. 

 
Коментарі (0)