ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЗ початку лютого електроспоживання становить 6,84 млрд кВт-год

З початку лютого електроспоживання становить 6,84 млрд кВт-год

Другий тиждень лютого характеризувався різким збільшенням споживання електроенергії, як в порівнянні з минулим тижнем, так з аналогічним періодом минулого року.
З початку лютого електроспоживання становить 6,84 млрд кВт-год, що на 6,5% більше прогнозу, про це йться у тижневому звіті ПрАТ "НЕК "Укрнерго", повідомляє пресслужба компанії.
 
Другий тиждень лютого характеризувався різким збільшенням споживання електроенергії, як в порівнянні з минулим тижнем, так з аналогічним періодом минулого року. Причиною зростання споживання є сезонне похолодання.
 
"Зокрема, середньодобове електроспоживання в робочі дні відносно попереднього тижня збільшилося на 5% до 502,8 млн кВт-год., а у вихідні — на 3,4% до 490,3 млн кВт-год. Загалом, електроспоживання, за оперативними даними, з 8 по 14 лютого становило 3,49 млрд кВт-год., що на 4,6% більше за попередній тиждень. В порівнянні з минулим роком середньодобове електроспоживання у робочі дні збільшилося на 5,2%, а у вихідні — на 4,3%", - розповіли у компанії.
 

Відключень будь-яких категорій споживачів, пов’язаних із заходами для примусового зниження споживання в енергосистемі, за минулий тиждень та станом на зараз не відбулося, графіки обмеження потужності (ГОП) та аварійного відключення (ГАВ) не застосовувалися. 

 
Коментарі (0)