ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗ початку місяця профінансовано пенсій на суму 17,2 мільярда грн - ПФУ

З початку місяця профінансовано пенсій на суму 17,2 мільярда грн - ПФУ

На виплату пенсій в Україні у квітні спрямували вже 17,2 млрд грн, лише 10 квітня спрямовано 3 млрд гривень. У ПФ звернулися до пенсіонерів "з переконливим проханням без нагальної потреби не виходити з дому, не ризикувати своїм здоров’ям і життям"
На виплату пенсій в Україні у квітні спрямували вже 17,2 млрд грн, лише 10 квітня спрямовано 3 млрд гривень, про це повідомила пресслужба Пенсійного фонду України.
 
"10 квітня 2020 року Пенсійний фонд України, згідно із затвердженим графіком, продовжує фінансування пенсій. На пенсійні виплати спрямовано 3,0 мільярда гривень. З початку місяця профінансовано пенсій на суму 17,2 мільярда гривень", - вказали у ПФУ.
 
Також у Пенсійному фонді звернулися до пенсіонерів "з переконливим проханням без нагальної потреби не виходити з дому, не ризикувати своїм здоров’ям і життям".
 
"Виплату пенсій буде проведено у визначену кожному пенсіонеру дату виплати в установленому порядку: пенсію буде зараховано на ваш рахунок у банку, а тим, хто обрав АТ "Укрпошта”, пенсії доставлять листоноші додому", - додали у ПФУ.
 
Нагадаємо, Укрпошта готова безкоштовно доставити освячені паски додому. Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.
 

Укрпошта разом з партнером Київським хлібозаводом пропонує, не ризикуючи здоров’ям, замовити паску додому. "Ви можете придбати паски (300 грамів за 30 грн, 500 грамів – за 50 грн), а Укрпошта безкоштовно їх доставить".  

 
Коментарі (0)