ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ початку вересня в Києві за неправильну парковку зібрали мільйон грн штрафів

З початку вересня в Києві за неправильну парковку зібрали мільйон грн штрафів

Втім, навіть незважаючи на таку ситуацію, багато водіїв і раніше порушують правила і паркуються де попало

Втім, навіть незважаючи на таку ситуацію, багато водіїв і раніше порушують правила і паркуються де попало.

У Києві з початку вересня 2020 року паркувальна інспекція влаштувала справжню війну любителям ставити машини де доведеться - вона евакуювала з вулиць понад 2 тис. Авто і виписала порушників понад 1 млн грн штрафів.

Про це на брифінгу повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Втім, сказав він, навіть не дивлячись на таку ситуацію, багато водіїв і раніше порушують правила і паркуються де попало.

"Водії повинні усвідомити, що краще припаркуватися на 200-300 метрів далі, оплатити парковку і бути спокійним, ніж потім шукати авто на штрафмайданчику і платити штраф. Або якщо не хочеш платити за парковку, пересувайся громадським транспортом", - зазначив він.

Також Кличко зазначив, що для гостей столиці планується влаштувати так звані перехоплюючі паркінги - на них можна буде залишити автомобіль при в'їзді до Києва і далі переміщатися на громадському транспорті.

"Ми робимо зараз шість таких паркінгів поблизу шести станцій метро. Перший з них (біля метро" Видубичі ") працює вже два місяці. Такі ж парковки будуть біля станцій метро" Академмістечко "," Святошин "," Червоний Хутір "," Іподром " , "Сирець", - підсумував він.

 

 
Коментарі (0)