ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняІз проектом нового Генплану столиці можна ознайомитись в Інтернеті

Із проектом нового Генплану столиці можна ознайомитись в Інтернеті

Відтепер з матеріалами проекту нового Генплану Києва можна ознайомитися на сайті розробника. У ньому враховано пропозиції та зауваження, що надійшли від киян.

Усі охочі можуть ознайомитися з оновленими текстовими та графічними матеріалами проекту Генерального плану столиці, за яким розвиватиметься місто, на сайті КП «Київгенплан» . Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі підприємства.

Зазначається, що  у Генплані столиці враховано пропозиції та зауваження, що надійшли від киян, громадських організацій та професійної спільноти впродовж більш ніж півторарічного громадського обговорення, а також у ході шести засідань архітектурно-містобудівної ради.

Як повідомляла «Україна Комунальна», архітектурно-містобудівна рада на підсумковому засіданні з розгляду проекту Генерального плану міста Києва підтримала та рекомендувала його для подання на експертизу.

Так, новий генплан столиці заборонить будівництво у зонах історико-архітектурних заповідників, а також передбачить систему обмежень висотності будівель у місті.

 
Коментарі (0)