ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗі Сходу України рушать додаткові поїзди

Зі Сходу України рушать додаткові поїзди

Зі Сходу України, Донецької та Луганської областей, масово виїздять люди. «Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди, аби посприяти їхньому швидшому виїзду.

Для забезпечення вивезення пасажирів із Луганщини та Донеччини «Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди з цих регіонів до столиці. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

«Для забезпечення вивезення пасажирів із Луганщини та Донеччини «Укрзалізниця» на 6 червня призначила додаткові поїзди №564 Луганськ – Київ та №565 Донецьк – Київ» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що поїзд №564 Луганськ – Київ вирушить у рейс із Луганська о 21:24 та прибуде до Києва наступного дня о 14:26.  На шляху прямування поїзд робитиме зупинки на станціях Комунарськ, Дебальцеве, Горлівка, Макіївка, Ясинувата, Красноармійськ, Дніпропетровськ, Знам'янка, ім. Т. Шевченка та Миронівка.

Поїзд №565 Донецьк – Київ вирушить у рейс із Донецька о 20:23 та прибуде до Києва о 10:57. На шляху прямування поїзд робитиме зупинки на станціях Красноармійськ, Межова, Просяна, Дніпропетровськ, Знам'янка, ім. Т. Шевченка та Миронівка.

«Також наразі «Укрзалізниця» працює над призначенням вище зазначених поїздів на 7 та на 8 червня» - наголошується у повідомленні.

Примітно, сьогодні до Одеси прибув спеціально сформований додатковий поїзд №525/526 Луганськ – Одеса для перевезення дітей із Луганська.

В «Укрзалізниці» додають, що продовжують вивчати попит на перевезення зі Сходу і у разі потреби призначатиме додаткові поїзди на інші дні.

Нагадаємо, що для забезпечення  перевезення мешканців східних регіонів «Укрзалізниця» вживає всіх можливих заходів. Так, на період з 2 по 9 червня до максимальної довжини збільшені схеми поїздів, які курсують із Луганська та Донецька. Так, на 5 – 6 вагонів до 18 – 20 збільшена  їх кількість у складі низки поїздів, що курсують до Луганська та Донецька.

 
Коментарі (0)