ГоловнаВибір редакціїАльтернативна енергетикаЗ сьогоднішнього дня у київських школах, дитсадках і лікарнях увімкнули опалення

З сьогоднішнього дня у київських школах, дитсадках і лікарнях увімкнули опалення

На сьогодні більш ніж 90% об’єктів соціальної сфери отримали акти готовності до опалювального сезону

Сьогодні у столиці розпочнуть подачу тепла у заклади соціальної сфер. Про це повідомляє «Київенерго».

Так, згідно із розпорядженням Київської міськдержадміністрації від 5 жовтня, “Київенерго” сьогодні, 10 жовтня, розпочинає подачу тепла в столичні заклади соціальної сфери.

«Забезпечити з 10 жовтня підключення систем теплопостачання, розпочати подачу тепла в столичні школи, дитсадки та лікарні згідно їхніх заявок, починаючи з 10 жовтня ц.р. в пологових будинках, лікувальних установах, дошкільних та навчальних закладах, а також в соціально-медичних установах, підпорядкованих Департаменту соцполітики КМДА», — йдеться у розпорядженні КМДА.

Також у прес-службі зазначили, що на сьогодні більш ніж 90% об’єктів соціальної сфери отримали акти готовності до опалювального сезону.

Департаментам охорони здоров’я, освіти та соцполітики КМДА спільно з керівниками теплопостачальних підприємств та закладів соцсфери доручено забезпечити організацію скоординованої роботи з підключення систем теплопостачання.

Нагадуємо, що у садочках та школах Львова вже увімкнули опалення.

 

 
Коментарі (0)