ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗі столичних будинків пішла гаряча вода

Зі столичних будинків пішла гаряча вода

Тисячі киян перебувають без гарячої води. Її відключили через пошкодження тепломереж, а також гідравлічні випробування, котрі почергово проходять у різних районах столиці.

Внаслідок пошкоджень на тепломережах та продовження гідравлічних випробувань тисячі киян сьогодні без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

«Станом на 6:00 12 червня у результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 274 споживача. Серед них 41 - у Голосіївському, 58 - у Печерському, 5 - в Подільському, 96 - у Солом'янському, 74 - у Шевченківському районах», - йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що протягом доби на тепломережах компанії в результаті усунення 13 ушкоджень було підключено 139 споживачів.

Окрім цього, у «Київенерго» наголошують, що в результаті проведення гідравлічних випробувань тепломереж від гарячого водопостачання також відключено 3163 споживача. З них 1473 - у Дарницькому, 632 - у Подільському, 15 - у Святошинському, 1043 - у Шевченківському районах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 10 червня повинні були розпочатися гідравлічні випробування на тепломережах в частині Голосіївського, Печерського, Подільського та Шевченківського районів.

З 27 травня аналогічні випробування проходили в частині Солом'янського, Печерського, Шевченківського, Голосіївського та Дарницького районів столиці.

 
Коментарі (0)