ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗі столичних будинків зникла гаряча вода

Зі столичних будинків зникла гаряча вода

Сотні столичних споживачів залишилися без гарячого водопостачання. Причини таких наслідків різні: пошкодження на тепломережах міста, гідравлічні випробування, планові ремонти теплових пунктів.

У Києві станом на ранок 20 травня без гарячого водопостачання перебуває 867 абонентів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби «Київенерго».

Зокрема, у результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 196 споживачів. Серед них 97 будинків у Голосіївському, 9 - у Печерському, 6 - у Подільському, 18 - у Святошинському, 59 - у Солом'янському, 7 - у Шевченківському районах.

Через проведення гідравлічних випробувань від ГВП відключено 22 споживача: 2 будинки в Оболонському, 18 - в Подільському, 2 - у Святошинському районах.

У зв'язку з плановими роботами, які компанія проводить на ряді теплових пунктів, тимчасово без ГВП залишається 649 споживачів. Серед них 62 будинки в Голосіївському, 62 - у Дарницькому, 66 - в Деснянському, 351 - у Дніпровському, 17 - в Оболонському, 3 - у Печерському, 58 - в Подільському, 9 - у Святошинському, 9 - у Солом'янському, 12 - у Шевченківському районах.

Окрім того, в повідомленні наголошується, що за минулу добу на тепломережах компанії в результаті усунення 32 ушкоджень підключено 120 споживачів.

Нагадаємо, після Великодня столична теплоенергетики почали підготовку до опалювального сезону 2014-15 років, зокрема проводити гідравлічні випробування тепломереж, через що по черзі відключають гаряче водопостачання в різних районах містах.

 
Коментарі (0)