ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗі світлим Христовим Воскресінням!

Зі світлим Христовим Воскресінням!

З Воскресінням Христовим - перемогою віри, надії та любові, торжеством істини та справедливості, праведності і величі духу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята – Воскресіння Христового, яке уособлює, перемогу віри, надії та любові, торжество істини та справедливості, праведності і величі духу.

Кожен із нас сприймає його із відкритою душею і чистим серцем, почуттям радісної благодаті та очищення, віри у краще майбутнє. Тож нехай ваша душа буде багата на добро, як святковий стіл, чиста як Великодній рушник і весела, як українські писанки.

Хай малинові дзвони Великодня принесуть у вашу оселю щастя і благополуччя, тепло у родину, щирість у взаємини, мир та додають наснаги!

Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
02 Травня 2016 p. 19:47
Як свідчать Євангелія, Ісус Христос був страчений внаслідок наклепів та брехні тодішніх посадовців; адже насправді він не вчиняв злочинів, за які б передбачалася смертна кара. З тих пір нічого не змінилося: якщо треба пересічну людину позбавити певних прав, то посадовці спочатку обріхують цю людину , позбавляють прав, а потім роблять підробки та подають неправдиві відомості.