ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ українських міст можуть зникнути маршрутні таксі

З українських міст можуть зникнути маршрутні таксі

На думку міністра інфраструктрури України Володимира Омеляна, у великих містах маршрутки взагалі повинні зникнути як клас.

На думку міністра інфраструктрури України Володимира Омеляна, у великих містах маршрутки взагалі повинні зникнути як клас.

у великих містах маршрутки взагалі повинні зникнути як клас.

Міністр інфраструктрури України Володимир Омелян прогнозують, що у великих містах України зникнуть такий вид громадського транспорту, як маршрутне таксі.

Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на заяву урядовця в ефірі програми "Головна тема" на телеканалі "Україна".

 Зокрема, за словами міністра, у великих містах маршрутки взагалі повинні зникнути як клас.

"Вони давно не відповідають потребам сучасного суспільства, умов і комфорту перевезення громадян", - сказав Омелян.

Міністр зазначив, що альтернативою стане розвиток електротранспорту.

"В першу чергу, це трамваї, тролейбуси, електробуси. Майбутнє для України - це відмова від двигунів внутрішнього згоряння і перехід на екологічно чистий і зручний транспорт", - підсумував Омелян.

Нагадаємо, 28 листопада 2017 року міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив про відкриття нового транспортного маршруту через Україну. За його словами, в цьому році почне курсувати перший контейнерний потяг сполученням Європейський союз - Україна - Китай.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ході зустрічі з главою уряду Грузії Георгій Квірікашвілі запропонував розглянути можливість залучення компаній України до проектів в рамках "Нового шовкового шляху". Так, за словами Гройсмана, одним з найбільш перспективних напрямків співробітництва двох країн є розвиток транзитного потенціалу держав. Гройсман також підкреслив, що поєднання географічних та транспортних можливостей Києва і Тбілісі може і повинно стати важливою складовою міжнародної ініціативи "Новий шовковий шлях".

 

 
Коментарі (0)