ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ українсько-кримського «кордону» зникають автомобільні затори

З українсько-кримського «кордону» зникають автомобільні затори

Черги з вантажівок на «кордоні» материкової України та окупованого Криму майже зникли. Прикордонники з боку півострова пришвидшили процес пропуску транспорту в Крим.

У Херсонській області на так званому українсько-кримському кордоні на пунктах пропуску зникли черги вантажних автомобілів. Причиною цього стало пришвидшення пропуску вантажівок з материкової України російськими прикордонниками. Про це повідомив перший заступник начальника Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України полковник Олександр Луцький, передає «Укрінформ».

За його словами, наразі на контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінкордоні з півостровом майже немає черг.

«Зараз перед нашими контрольними пунктами в'їзду-виїзду практично нульові черги вантажних автомобілів до Криму. На всіх (трьох. - ред.) КПВВ. Загалом, на них можуть знаходитись на цей час 5-6 машин», - сказав пан Луцький.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, самопроголошена влада Криму заявляла, що українська сторона навмисно затримує транспорт на пропускних пунктах між півостровом та материковою частиною країни. Пропускні пункти знаходяться у Херсонській області.

 
Коментарі (0)