ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗа борги по комуналці киян тягнуть до суду

За борги по комуналці киян тягнуть до суду

На мешканців Деснянського району Києва подали позови на стягнення 6 млн гривень боргів за спожиті житлово-комунальні послуги

На мешканців Деснянського району Києва подали позови на стягнення 6 млн гривень боргів за спожиті житлово-комунальні послуги. Про це повідомив голова Деснянської районної держадміністрації Геннадій Заболотний, пише «КіевVласть».

За словами голова РДА, сума заборгованості мешканців Деснянського району за послуги ЖКГ перевищила 20 млн гривень.

Найбільш злісних неплатників поки не виселяли, однак робота з боржниками ведеться.

Нагадаємо, в Києві вже почали відрізати від каналізації споживачів, які заборгували за житлово-комунальні послуги.

Нагадаємо, раніше працівники підприємства "Київводоканал" за несплату відключили від каналізації споживачів послуг в Дніпровському районі Києва. 27 вересня доступу до даного виду комунальних послуг позбулися мешканці будинку по проспекту Тичини, 5/1, у яких не погашена заборгованість перед підприємством. Власники трьох відрізаних від каналізації квартир заборгували 3, 10 і 24 тисячі грн. відповідно. Для повернення можливості і далі користуватися каналізацією, мешканцям доведеться сплатити борги або укласти договір про реструктуризацію заборгованості.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
17 Січня 2019 p. 23:05
Багато осіб непенсійного віку не мають ні зарплат, ні пенсій: звільнені з попереднього місця з ініціативи держави; тобто позбавлені робочого місця по незалежним від них причинам . Тепер вже майже рік, як у цих осіб держава відібрала субсидію. -------------------------------------------------Це є реальна правда, але посадовці її забалакують .