ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЗа добу відновлено електропостачання 19 тисячам споживачів

За добу відновлено електропостачання 19 тисячам споживачів

Станом на 5 травня в Україні залишаються знеструмленими близько 820 населених пунктів, загалом близько 710,6 тисячі споживачів, пише Міненерго

 

Станом на 5 травня в Україні залишаються знеструмленими близько 820 населених пунктів, загалом близько 710,6 тисячі споживачів, пише Міненерго. Зокрема, в Донецькій області – понад 320 тисяч споживачів, Харківській — 170,5 тисяч, Луганській – понад 120 тисяч. За минулу добу ремонтні бригади НЕК «Укренерго» повернули в роботу об’єкти енергетичної інфраструктури одразу в кількох областях.

Відновлене джерело живлення мережі західного регіону – підстанція 220 кВ. Все пошкоджене устаткування відремонтоване та поставлене під навантаження. Одночасно на сході країни була включена в роботу високовольтна лінія 330 кВ, що також є джерелом електропостачання регіону. Ввечері в Київській області було завершено аварійний ремонт трансформатора на одній з підстанцій та включено в мережу повітряну лінію 750 кВ.

Було підвищено надійність електропостачання столиці та всієї Північної енергосистеми. Також продовжуються ремонтні роботи на кількох лініях та підстанціях 750 та 330 кВ в Київській, Чернігівській та Сумській областях.

 

 

 
Коментарі (0)