ГоловнаНовини ЖКГМіські проектиЗа харків’янами «шпигуватимуть» з камер відеоспостереження

За харків’янами «шпигуватимуть» з камер відеоспостереження

У Харкові встановили більше сотні камер відеоспостереження. В основному вони розташовані на виїздах у місто, біля торгових центрів на вулицях.

У Харкові встановили 107 камер відеоспостереження у різних районах міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, камери слідкують за рухом транспорту на вул. Сумській, пр. Леніна, на перетинах вул. Пушкінської та вул. Петровського, пл. Конституції та пр. Московського, вул. Героїв Праці та вул. Академіка Павлова, пр. Гагаріна та пр. Героїв Сталінграда тощо. Також камери контролюють виїзди з міста.

«Відеокамери вже встановлені біля пам'ятника Т. Шевченку, на пл. Конституції, Привокзальній площі, на території Харківського аеропорту, кількох ринків, автовокзалів, біля кількох великих торгових центрів, кінотеатрів, стадіону «Металіст», Палацу спорту, Харківської міської ради, Харківської облдержадміністрації та інших об'єктів, які вимагають постійного контролю з точки зору безпеки», - зазначають у міськраді.

До кінця цього року у місті мають намір встановити 500 камер відеоспостереження.

Як повідомляла «Україна Комунальна», у Луцьку завтра частково припинять електропостачання. Однак, незручності тимчасові та спричинені необхідністю проведення ремонтних робіт.

 
Коментарі (0)