ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаЗа минулий рік ціни на житлово-комунальні послуги зросли на 26,7%

За минулий рік ціни на житлово-комунальні послуги зросли на 26,7%

У 2017 році ціни на житлово-комунальні послуги зросли на 26,7%, такі дані повідомляє Державна служба статистики України.
У 2017 році ціни на житлово-комунальні послуги зросли на 26,7%, такі дані повідомляє Державна служба статистики України.
 
Згідно з даними Держстату України, в грудні 2017 року ціни на комунальні послуги зросли в середньому на 10,6%, в порівнянні з груднем 2016 року. А за січень-грудень 2017 року житлово-комунальні послуги подорожчали на 26,7%, у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року.
 
Найбільше подорожчало утримання будинків і прибудинкових територій - на 47,5%, водночас газ подорожчав найменше - на 1,2%.
 
Варто зазначити, що в грудні минулого року, в порівнянні з листопадом, відзначалося зниження цін на деякі комунальні послуги, зокрема на холодне водопостачання і водовідведення. Із нових тарифів виключили витрати на повірку лічильників води.
 

Нагадаємо, що в зв'язку з виключенням із структури тарифів складової витрат на проведення робіт з періодичної повірки, обслуговування і ремонту квартирних засобів обліку холодної води, у тому числі на їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки, проведення даних видів робіт за рахунок коштів ПрАТ «АК «Київводоканал» припиняється

 
Коментарі (0)