ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗа місяць вінницькі вулиці стануть світлішими

За місяць вінницькі вулиці стануть світлішими

У Вінниці вздовж пішохідних доріжок по вулицях Скалецького та Хмельницьке шосе з’явиться додаткове освітлення. Всі роботи планують закінчити впродовж місяця.

У Вінниці розпочалися роботи по встановленню світлодіодних енергозберігаючих світильників вздовж пішохідної доріжки по вул. Скалецького. Згодом такі ж світильники облаштовуватимуть по пішохідній доріжці на вул. Хмельницьке шосе. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

«Спочатку освітлення з’явиться вздовж пішохідної доріжки по вул. Скалецького, а саме, поблизу будинків №4-28 цієї вулиці. За два тижні тут буде встановлено 11 світильників. Вони розташуються з одного боку пішохідної доріжки, на відстані 15 метрів один від одного», – зазначив директор МКУП «Міськсвітло» Вадим Кондрацький.

Після закінчення робіт на вул. Скалецького, за його словами, додаткове освітлення з’явиться і по вулиці Хмельницьке  шосе, а саме, по непарній стороні вул. Хмельницьке шосе, від вулиці Блока до 40-річчя Перемоги. Тут вже через місяць встановлять 13 світильників. Вони також будуть на відстані 15 м один від одного.

«Світильники вмикатимуться згідно загального міського графіку роботи вуличних ліхтарів» - наголошується у повідомленні.

 
Коментарі (0)