ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗа понівечені єврофанами львівські газони заплатить УЄФА

За понівечені єврофанами львівські газони заплатить УЄФА

Ремонт на території, де була офіційна фан-зона Львова, розпочнеться вже в серпні. Ці роботи фінансуватимуться за кошти УЄФА

Ремонт на території, де була офіційна фан-зона Львова, розпочнеться вже в серпні. Ці роботи фінансуватимуться за кошти УЄФА.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як зазначив мер Львова, наразі працює комісія і незабаром буде оголошено тендер з визначення підрядника. Йдеться не лише про відновлення газонів, а й про продовження реконструкції пр. Свободи.

«Ще комісія роботу не представила. Але ми домовились, що в серпні розпочинаємо ці роботи, щоб оперативно їх закінчити. Мова йде і про продовження реконструкції проспекту Свободи. Хочемо до кінця його зробити, щоб він став окрасою нашого міста. Є ще тендерні процедури», - повідомив міський голова Андрій Садовий.

Як уточнив директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний, тендер щодо визначення підрядника ще не проводився. Оголосити тендер планують найближчим часом.

Нагадаємо, комісія проводить роботу відповідно до наказу директора департаменту та має надати оцінку території щодо пошкоджень, завданих проведенням монтажних робіт та перебуванням великої кількості вболівальників та гостей міста протягом червня.

Відтак, до складу комісії входять представники НУ «Львівська політехніка», управління капітального будівництва ЛМР, Галицької РДА м. Львова, ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до ЧЄ з футболу 2012», департаменту «ЄВРО 2012» та Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької.

 
Коментарі (0)