ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЗа програмою «Доступне житло» відібрали ще 300 сімей

За програмою «Доступне житло» відібрали ще 300 сімей

Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву провів третій етап відбору учасників проекту "Житло для внутрішньо переміщених осіб"

 

Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву провів третій етап відбору учасників проекту "Житло для внутрішньо переміщених осіб". За його результатами 300 переможців матимуть змогу отримати вигідні житлові кредити на «Доступне житло».

Про це розповів портал Мінрегіону України. Забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб залишається одним із найактуальніших питань в Україні. Доступне житло – це найефективніший спосіб вирішення цієї проблеми. Держмолодьжитло вкотре демонструє прозорий доступ громадян до отримання державної підтримки на придбання житла.

Зазначимо, учасників проекту визначали методом випадкового вибору за допомогою генератора випадкових чисел із застосуванням спеціального програмного забезпечення, яке відповідає всім вимогам законодавства України щодо захисту персональних даних.

Для забезпечення контролю та прозорості процедура відбору здійснювалася за участю представників Мінреінтеграції, Імплементаційного консультанта та Держмолодьжитла. Процес відбору транслювався онлайн.

Проект реалізується у рамках Угоди про фінансову співпрацю між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина. Для його фінансування Уряд Німеччини через банк KfW надав грант у розмірі 25,5 млн. євро, з яких Держмолодьжитло вже отримав перший транш у розмірі 5 млн. євро.

 

 

 
Коментарі (0)