ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЗа результатами перевірки НКРЕКП оштрафувало ПАТ "Черкасиобленерго" за порушення Ліцензійних умов

За результатами перевірки НКРЕКП оштрафувало ПАТ "Черкасиобленерго" за порушення Ліцензійних умов

За результатами перевірки НКРЕКП на ПАТ "Черкасиобленерго" було накладено штраф у розмірі 255 000 гривень за недотримання законодавства, що регулює функціонування ринку електричної енергії
За результатами перевірки НКРЕКП на ПАТ "Черкасиобленерго" було накладено штраф у розмірі 255 000 гривень за недотримання законодавства, що регулює функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, про це повідомила пресслужба Нацрегілятора.
 
Підставою перевірки ПАТ "Черкасиобленерго" є зокрема, звернення замовників послуг з приєднання щодо своєчасного надання ліцензіатом послуги з приєднання електроустановки замовника до системи розподілу електричної енергії. За результатами перевірки НКРЕКП на  ПАТ "Черкасиобленерго" було накладено штраф у розмірі 255 000 гривень за недотримання законодавства, що регулює функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.
 
Також даним рішенням зобов’язано Черкасиобленерго привести свої дії стосовно споживача у відповідність до вимог Кодексу систем розподілу шляхом надання послуги зі стандартного приєднання до електричних мереж, про що повідомити НКРЕКП у строк до 15 квітня 2021 року з наданням належним чином завірених копій підтвердних документів.
 

Нагадаємо, ОГТСУ звернувся до НКРЕКП з вимогою перевірити "Тернопільміськгаз". ОГТСУ повідомила, що подала 22 позови до господарських судів, з них вже виграно п’ять справ (Тернопільміськгаз, Кіровоградгаз, Мелітопольгаз, Уманьгаз, Херсонгаз) на суму 245 млн грн. 

 
Коментарі (0)