ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗа три роки місцеві громади реалізували майже 5 тис інфраструктурних проектів

За три роки місцеві громади реалізували майже 5 тис інфраструктурних проектів

За державної підтримки протягом трьох років громади реалізували 898 інфраструктурних проектів.

За державної підтримки протягом трьох років громади реалізували 898 інфраструктурних проектів. 

У партнерстві держави та громад протягом 2015-2017 років реалізовано 4898 інфраструктурних проектів.

Про це розповів Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко у рамках підсумкової прес-конференції, йдеться в повідомленні Урядового порталу.

«Це об’єкти дорожньої інфраструктури, дитячі садочки і школи, спортивні майданчики і об’єкти культури», - повідомив він.

Геннадій Зубко наголосив на зміні методики оцінки і моніторингу регіонів. «Переходимо до двох ключових напрямків – індексів людського розвитку і конкурентоспроможності регіонів. Формування комфортного життєвого простору у громадах є інвестицією у їхнє зростання», — зазначив урядовець.

За словами присутнього на заході Вадима Гаєва, голови першої в Україні ОТГ у  Новопскові, важливим завданням реформи є не лише забезпечити комфорт у будівлях шкіл чи медичних закладів, але надати якісні освітні та медичні послуги. «З цією метою запроваджуємо навчання іноземних мов, забезпечуємо доступ до мультимедійних технологій навчання», - наголосив він.

Відзначимо, що станом на початок поточного року в Україні в нових умовах, забезпечених децентралізацією, працюють 665  об’єднаних територіальних громад (ОТГ). 

Як раніше зазначав Геннадій Зубко, найкращі результати в цьому напрямку демонструють Полтавська, Дніпропетровська, Житомирська, Хмельницька, Тернопільська та Волинська області.

Якщо ви бажаєте заощадити місце в вашій вітальні, тоді двоспальні дивани це саме те, що вам потрібно. У будь-який момент ви зможете їх легко розібрати або скласти, без особливих зусиль. Створіть затишок та комфорт у вашому домі.

 
Коментарі (0)