ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗаборгованість підприємств перед НАК "Нафтогаз України" зменшилась на 0,3 млрд грн

Заборгованість підприємств перед НАК "Нафтогаз України" зменшилась на 0,3 млрд грн

Заборгованість підприємств перед "Нафтогазом" становить близько 31,4 млрд гривень

Заборгованість підприємств-боржників перед НАК "Нафтогаз України" за використаний природний газ зменшилася на 0,3 млрд гривень і склала 31,4 млрд гривень. 

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Нафтогазу", передає "РБК-Україна".

"Станом на 10 травня 2017 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств  ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед НАК "Нафтогаз України" складає 31,4 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 0,3 млрд грн (0,9%)", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, заборгованість ПАТ "Київенерго" за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилася на 44 млн гривень (1,1%). 

Заборгованість підприємств ТКЕ та ТЕЦ за тиждень зменшилась на 270 млн гривень (1%).

Повідомляється, що заборгованість підприємств, що виробляють електроенергію, та заборгованість прямих промислових споживачів за тиждень не змінилася. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заборгованість підприємств-боржників перед НАК "Нафтогаз України" за використаний природний газ зменшилася на 0,7 млрд гривень.

Раніше також повідомлялося, що станом на 25 квітня 2017 року сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ і прямих промислових споживачів перед НАК "Нафтогаз України" складала близько 32,4 млрд гривень.

 

 
Коментарі (0)