ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаЗаборгованість столичних споживачів за тепло вже 5,18 млрд грн.

Заборгованість столичних споживачів за тепло вже 5,18 млрд грн.

Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ «Київенерго» на 1 лютого 2018 року збільшилась на 466 млн грн до 5,18 млрд грн.
Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ «Київенерго» на 1 лютого 2018 року збільшилась на 466 млн грн до 5,18 млрд грн. Найбільшу заборгованість за тепло, опалення та гарячу воду  мають населення і ЖЕО столиці – 2,8 млрд грн (2 млрд грн за опалення, 800 млн грн за гарячу воду) та 800 млн грн відповідно, повідомляє данні прес-служба підприємства.
 
Зросли й борги державного бюджету за опалення та гарячу воду. На 1 лютого 2018 р. борг з компенсації пільг та субсидій за теплоенергію досяг 946 млн грн. Заборгованість організацій, які фінансуються з держбюджету, склала 131,7 млн грн.
 

Найбільш критична ситуація з розрахунками населення та ЖЕО за опалення і гарячу воду в Шевченківському (500 млн грн) та Деснянському (415 млн грн) районах. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
27 Лютого 2018 p. 23:29
"Борги" за комунальні послуги виникають не тому, що громадяни не платять, а тому що надавачі компослуг не зараховють внесену плату. ---------------------------------------------------------------------Наприклад, "Євро-Реконструкція" вже котрий місяць не зараховує внесену ще в серпні плату за гарячу воду. Споживач вніс плату і має чек, але "Євро-Реконструкція" вперто продовжує цю суму у наступних платіжках зазначати як "борг". Неодноразові звернення на "гарячу лінію" кол-центу 15-51 із цього приводу не допомогли... .І таких ошуканих споживачів, мабуть, безліч; і таких шахраюватих компаній, як "Євро-Реконструкція" теж не одна. От вам і відповідь, звідки "борги" за ЖКП. --------------------------------------------------------------Цікаво, що кол-центр замість того, щоб допомогти, пропонує споживачу розшукувати крадія внесеного платежу самостійно...