ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЗаборгованість тепловиків перед «Нафтогазом» складає близько 43,1 млрд гривень

Заборгованість тепловиків перед «Нафтогазом» складає близько 43,1 млрд гривень

Заборгованість контрагентів Компанії за природний газ складає близько 70,4 млрд грн (зменшення на 36 млн грн, або 0,1% за тиждень), в т.ч. в рамках роботи відповідно до положення про ПСО – 66,6 млрд грн
За тиждень виробники тепла зменшили борг на 75 млн грн (0,2%); регіональні газозбутові підприємства збільшили борг на 30 млн грн (0,1%), підприємства ТЕЦ (виробництво електроенергії) – на 14 млн грн (0,2%), про це повідомила пресслужба НАК "Нафтогаз Україна".
 
Станом на 10 листопада 2020 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 43,1 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 62 млн грн (0,1%).
 
Заборгованість регіональних газозбутових підприємств складає близько 23,6 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість збільшилась на 30 млн грн (0,1%).
 
Заборгованість промислових підприємств за минулий тиждень зменшилась на 4 млн грн (0,1%) та складає близько 3,6 млрд грн.
 
Заборгованість КП ВО Київради «Київтеплоенерго» за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 25 млн грн (0,8%). Сумарна заборгованість Київтеплоенерго складає близько 2,9 млрд грн.
 
Нагадаємо, головною причиною збитків НАК "Нафтогаз Україна" у першому півріччі поточного року стали борги газзбутів і тепловиків, про це повідомив голова правління групи Андрій Коболєв.
 

Рівень розрахунків населення із газзбутами наближається до 100%, тоді як останні накопичили значні борги перед компанією за поставлений їм газ у рамках ПСО. 

 
Коментарі (0)