ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЗабудова столиці вилилася у мільярди гривень

Забудова столиці вилилася у мільярди гривень

Протягом 2013 року в будівництво столиці вклали більш ніж 7 млрд грн. Майже третина з виділених коштів пішла на спорудження житлових будинків.

У січні-серпні поточного року підприємства Києва виконали будівельних робіт на суму 7,2 млрд грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Головного управління статистики Києва.

У будівництво житлових будинків вклали 2,4 млрд грн, нежитлових - 2,9 млрд грн. Інженерних споруд побудували на суму 1,8 млрд грн.

За характером будівництва обсяги робіт розподілилися таким чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 94,4% від загального обсягу, решта - з капітального (3,1%) та поточного (2,5%) ремонтів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні сповільнилися темпи падіння обсягів будівництва, в серпні в місячному численні обсяг виконаних будівельних робіт зріс на 0,9%.

За даними Держстату, в січні-серпні підприємства України виконали будівельних робіт на суму 33,9 млрд гр , що на 15,1% менше, ніж за аналогічний період минулого року. Будівництво житлових будинків за 8 місяців в Україні зросло на 6,6% порівняно з відповідним періодом 2012 року, нежитлових - знизилося на 17,1% , інженерних споруд - на 19,7%.

 
Коментарі (0)