ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЗабудовників перевірять на сірі зарплати

Забудовників перевірять на сірі зарплати

Державна фіскальна служба буде аналізувати інформацію про основні забудовників у всіх регіонах країни: визначати їх активність, об'єкти, рівень заробітної плати та його відповідність середньому по галузі

Державна фіскальна служба буде аналізувати інформацію про основні забудовників у всіх регіонах країни: визначати їх активність, об'єкти, рівень заробітної плати та його відповідність середньому по галузі. Про це розповів в.о. глави УКРІНФОРМ Олександр Власов.

"У ДФС розробляється план спільних перевірок з Державною службою України з питань праці. Проведення таких перевірок передбачається у всіх регіонах України при співробітництві з органами місцевого самоврядування", сказав він, передає УНН.

За словами Власова, для кожного регіону розробляється комплекс заходів. ДФС буде аналізувати інформацію про основні забудовників у всіх регіонах.

"За результатами такого аналізу будуть перевірятися суб'єкти господарювання, які мають ризики несплати податків. До перевірок будуть відбиратися не тільки забудовники, а й суб'єкти господарювання, які безпосередньо здійснюють реалізацію побудованої нерухомості, приймають оплату і надають послуги з будівництва", - додав Власов.

 
Коментарі (0)