ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗадля контролю за дотриманням вимог карантинних заходів Нацполіція буде перевіряти документи

Задля контролю за дотриманням вимог карантинних заходів Нацполіція буде перевіряти документи

У Нацполіції попередили про те, що перевірятимуть документи громадян, встановлювати маршрути їхнього слідування і здійснюватимуть контроль за виконанням карантинних обмежень
У Нацполіції попередили про те, що перевірятимуть документи громадян, встановлювати маршрути їхнього слідування і здійснюватимуть контроль за виконанням карантинних обмежень, про це повідомляє пресслужба поліції.
 
Поліція також проводитиме профілактичну роботу серед громадян про важливість дотримання обмежень, які діють в Україні в зв'язку з пандемією коронавірусу.
 
За словами голови Нацполіції Ігоря Клименка, правоохоронці посилять превентивну роботу і контроль за дотриманням вимог карантинних заходів.
 

«Зусилля правоохоронців, в першу чергу, будуть спрямовані на проведення профілактичної та роз'яснювальної роботи щодо важливості дотримання часових обмежень пасажирських перевезень, проведення масових заходів і роботи певних категорій закладів. Виконання цих обмежень стане своєрідним тестом на людяність і правосвідомість кожного», - зазначив Клименко. 

 
Коментарі (0)