ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗакарпатські автошляхи стають небезпечними для життя

Закарпатські автошляхи стають небезпечними для життя

МНС просить ДАІ МВС максимально обмежити рух транспортних засобів на автомобільних дорогах державного та місцевого значення і гірських перевалах Закарпатської області

Через складні погодні умови, сильні снігопади, хуртовину та ожеледицю, рятувальні підрозділи Територіального управління МНС у Закарпатській області допомагають громадянам визволити автомобілі із снігових заметів.

 Про це «У.К.» повідомили у прес-службі МНС.

Зокрема, 15 лютого ускладнився рух автотранспорту на Латірському та Абранському перевалах Воловецького району, на  об’їзній дорозі міста Ужгорода та на під’їзді до міжнародного автомобільного переходу «Ужгород». Наразі там працюють 3 автомобілі високої прохідності та спецтехніка МНС (КрАЗи та аварійно-рятувальний автомобіль «Штаєр»). За допомогою цієї техніки рятувальники допомагають громадянам буксирувати великовагові автомобілі на важких ділянках доріг.

У зв'язку з цим МНС звертається до водіїв з проханням по можливості утриматися від подорожей за межі населених пунктів, особливо з дітьми. «Рухаючись через перевали, обов'язково обладнайте колеса транспортних засобів ланцюгами проти ковзання», - зазначається у повідомленні.

Окрім цього, МНС просить ДАІ МВС максимально обмежити рух транспортних засобів на автомобільних дорогах державного та місцевого значення і гірських перевалах Закарпатської області. Особливо це стосується великовантажних автомобілів. Також МНС просить Державне агентство автомобільних доріг направити додаткові сили для забезпечення проїзду автотранспорту на території Закарпатської області.

Станом на сьогодні у регіоні іде дуже сильний сніг, хуртовини, є снігові замети, пориви вітру сягають 20 м/с. За прогнозами, погода може погіршитись протягом найближчої добу.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)