ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЗакарпатські автошляхи у сніговому полоні

Закарпатські автошляхи у сніговому полоні

На ділянку автомобільної дороги Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів зійшла лавина. Дорожники області займаються ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації. Проїзд обмежено.

Закарпатські дорожники долають наслідки снігової лавини. 60 кубічних метрів снігу зійшли на ділянку км 152+920 автомобільної дороги Н-09 Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укравтодору».

На місце події, яка трапилась внаслідок сильного снігопаду, вже направлено спеціальну техніку, зокрема фронтальний навантажувач К-703, і групу спеціалістів на чолі з головним інженером філії «Рахівська ДЕД» Орестом Спічкеєм.

За його словами, дорожники були готові до сходження, тому спрацювали оперативно – майже відразу були встановлені попереджувальні дорожні знаки про обмеження руху, відповідно до яких об’їзд здійснюється по вільній смузі та частково по узбіччю зазначеної дороги. Безпеку руху забезпечує Державтоінспекція Закарпатської області.

«Розчистка цієї ділянки триватиме близько години, проте якщо снігопад не припиниться, чекаємо ще на декілька сходжень, адже для Закарпаття це звичне явище», – зазначив Орест Спічкей.

 
Коментарі (0)