ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЗакарпатські родини отримали «пільгове» житло

Закарпатські родини отримали «пільгове» житло

Більше десятка закарпатських сімей отримали здешевлене житло в Ужгороді. Будинок, де житимуть новосели уже зданий в експлуатацію.

В Ужгороді 12 сімей стали новоселами завдяки пільговому кредитуванню житла. Будинок уже зданий в експлуатацію. Про це повідомила директор Закарпатського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Галина Дудчук, повідомляють  у прес-службі відомства.

Так, 5-поверховий житловий будинок, налічує 15 квартир.

«Щойно введений в експлуатацію житловий будинок по праву можна називати молодіжним. Позаяк з 15 сімей - новоселів будинку, 12 – це молоді сім’ї, які втілили свою мрію про власне житло завдяки державному пільговому кредитуванню молоді. Кредити сім’ї, які потребували покращення житлових умов, отримували протягом 2013 та 2014 років з Державного та обласного бюджетів.», - зазначила Галина Дудчук.

За словами чиновниці, фінансування державних житлових програм значно скоротили, але ті сім’ї, які уклали угоду раніше отримають доступне житло.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, понад сім десятків сімей Івано-Франківщини стали власниками «пільгового» житла. Найбільше вдалося реалізувати квартир за програмою здешевлення вартості іпотечного кредитування.

 
Коментарі (0)