ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗакарпаття отримає 3 млн на пільгові житлові кредити

Закарпаття отримає 3 млн на пільгові житлові кредити

На Закарпатті органи самоврядування передбачили у місцевих бюджетах на 2017 рік кошти на пільгове молодіжне кредитування в обсязі близько 3 млн грн.

На Закарпатті органи самоврядування передбачили у місцевих бюджетах на 2017 рік кошти на пільгове молодіжне кредитування в обсязі близько 3 млн грн. Про це повідомила директор Закарпатського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Галина Дудчук.

За словами Галини Дудчук, місцева влада Закарпаття вже багато років ефективно співпрацює з регіональним управлінням Держмолодьжитла і вже тривалий час спрямовує кошти власних бюджетів на реалізацію програми пільгового житлового кредитування молоді. На 2017 рік кошти на пільгове молодіжне кредитування передбачили місцеві ради в обласному та Ужгородському міському бюджеті в обсязі близько 3 млн. грн.

«На превеликий жаль, у загальному фонді Державного бюджету коштів для надання підтримки молоді за програмою пільгового житлового кредитування на цей рік не передбачено. Тому продовження реалізації молодіжних житлових програм в Закарпатській області наразі можливе лише за рахунок місцевих бюджетів та власних коштів Держмолодьжитла», — наголосила Галина Дудчук.

Перший заступник голови правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний зазначив, що спрямовуючи кошти на житлові програми, які реалізовує Держмолодьжитло, органи місцевого самоврядування демонструють довіру до Фонду, як ефективного фінансового інструменту для виконання державних та місцевих житлових програм. А збільшення обсягів коштів, що спрямовуються органами місцевої влади на житлові програми, підтверджують актуальність та дієвість цих програм.

 

 
Коментарі (0)