ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЗалізничні рейси затримуються через замінування

Залізничні рейси затримуються через замінування

Поїзди, які прямують до Києва з Західної України, затримуються. Правоохоронці перевіряють вагони на вибухівку.

Через повідомлення про замінування, які надходили до правоохоронних органів, сталися затримки у русі поїздів зі Львова та Івано-Франківська до Києва. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Зокрема, затримка в русі спіткала поїзди №142 Львів-Київ та №44 Івано-Франківськ – Київ. Їхні пасажири дістануться до пункту призначення  з запізненням на 3-4 години.

Так поїзд № 142 Львів – Київ, який  було затримано на ст. Володимир-Волинський, до Києва мав прибути орієнтовно із запізненням на 3:30.

Поїзд №44 Івано-Франківськ – Київ правоохоронці перевіряли у Коростені. Наразі він уже продовжив рух до Києва і прибуде до столиці із затримкою орієнтовно на 4 години.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що 12 та 14 лютого надходили анонімні повідомлення про можливі вибухи на вокзалах станцій Київ-Пасажирський, Центральний, Південний, Дарниця та Бердичів. У жодному із випадків інформація про вибухові пристрої на об’єктах залізничної інфраструктури не підтвердилася. Правопорушення розслідуються.

 
Коментарі (0)