ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничне сполучення з Маріуполем на завершальній стадії

Залізничне сполучення з Маріуполем на завершальній стадії

Залізничники майже завершили будівництво залізничного сполучення з Маріуполем. Залізнична колія йтиме в обхід зруйновано мосту Сартана-Маріуполь.

Донецька залізниця та промислові підприємства Маріуполя завершують  відновлення залізничного сполучення з Маріуполем. Так, залізничники завершують будівництво тимчасового обходу, поруч з двоколійним залізничним мостом Сартана-Маріуполь, який був зруйнований бойовиками 23 грудня минулого року. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

«Станом на 5 грудня поточного року виконані роботи з влаштування земляного полотна на обході з боку станції Сартана до залізничного моста під’їзної колії, проводиться укладання рейко-шпальної решітки, закінчуються роботи з відсипання земляного полотна з боку  станції Маріуполь», - зазначається у повідомленні.

Так, тимчасовий обхід забезпечить своєчасне постачання вантажів для промислових підприємств і порту міста Маріуполь.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  «Укрзалізниці» потрібно сотні мільйонів гривень на відновлення пристроїв електропостачання у зоні АТО. Сума коштів, які потрібно витратити на реконструкцію залізниці на сході України коригуватиметься після завершення бойових дій.

 
Коментарі (0)