ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЗалізничники Дніпропетровщини отримали нове житло

Залізничники Дніпропетровщини отримали нове житло

Новий будинок розташований у місті Новомосковську по вул. Короленка. У будинку розташовано 31 однокімнатна і 29 двокімнатних квартир.

З нагоди відзначення 80-річчя Дніпропетровської області у Новомосковську введений в експлуатацію новий 60-квартрирний житловий будинок. 14 квартир як службове житло у цьому будинку отримають працівники ДП «Придніпровська залізниця».

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«На Дніпропетровщині реалізується ціла низка програм із будівництва житла. Зокрема, у 2010 році в містах і районах області було виділено 169 квартир для працівників бюджетної сфери, у 2011 році - 186 квартир - 97 квартир для бюджетників у Дніпропетровську та 89 квартир для медиків у Кривому Розі. У цьому році для жителів Новомосковська збудований новий десятиповерховий житловий будинок. Люди отримають власне житло – це гарний подарунок до 80-річчя Дніпропетровщини», - сказав Геннадій Темник. Він також рекомендував міському голові Новомосковська під час зведення наступного корпусу будинку знайти можливість виділити квартири для медичних працівників міста.

Також в області розпочато реалізацію регіональної програми «Доступне житло», яка є складовою Національного проекту «Нова якість життя» в рамках Програми реформ Президента України Віктора Януковича. У збудованих за цією програмою будинках вартість квадратного метра буде на 20-30% нижчою середньоринкової. У рамках Програми в грудні 2011 року розпочато будівництво нового мікрорайону на житловому масиві «Лівобережний – 3» у Дніпропетровську, де планується звести 16 п’ятиповерхових будинків, а це понад 1000 квартир. Перший будинок буде введений в експлуатацію в серпні 2012 року.

Новий будинок розташований у місті Новомосковську по вул. Короленка. У будинку розташовано 31 однокімнатна і 29 двокімнатних квартир. Дім обладнано централізованою системою опалення, встановлений бойлер, потужність якого дозволяє цілодобово і стабільно забезпечувати всі квартири гарячою водою, встановлені лічильники електроенергії, обладнаний вузол обліку водопостачання, є сміттєпровід та ліфт. У квартирах встановлено енергозберігаючі металопластикові вікна, підлога об лаштована лінолеумом та плиткою.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)