ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники додали рейсів на Південь

Залізничники додали рейсів на Південь

В «Укрзалізниці» продовжують додавати рейсів до Пасхальних свят. Залізничники призначили додатковий поїзд до Миколаєва. На усі рейси додаткових поїздів відкритий попередній продаж квитків.

«Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд № 210/209 Миколаїв – Київ. Із Миколаєва у рейс поїзд вирушить 17 та 21 квітня, із Києва – 18 та 22 квітня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

«Із станції Миколаїв поїзд відправлятиметься о 22:00 та прибуватиме на станцію Київ-Пасажирський о 12:12. Зворотно поїзд відправлятиметься о 15:46 та прибуватиме на станцію призначення о 6:10».  На усі рейси додаткових поїздів відкритий попередній продаж квитків. 
 
До речі, для забезпечення перевезення пасажирів під час Великодніх свят «Укрзалізниця» призначила додаткові рейси поїзда №179/180 Полтава, Кременчук – Київ.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», для забезпечення перевезення пасажирів під час Великодніх свят, що відбудуться 20 квітня 2014 року, Укрзалізниця призначила додаткові рейси поїздів у найбільш популярних напрямках. Які самі рейси призначили залізничники – дивіться тут.
 
Коментарі (0)