ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничний зв’язок з Кримом може «обірватися»

Залізничний зв’язок з Кримом може «обірватися»

У Росії допускають, що курсування потягів між материковою частиною України та Кримом може бути призупинено. В «Російських залізницях» зазначили, що це явище тимчасове.
Залізничні перевезення між Україною і Кримом можуть бути припинені, допускає президент «Російські залізниці» Володимир Якунін. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Росія 24».
 
«Зараз є якісь сигнали про те, що в силу певної неузгодженості графіків руху між Україною і Кримом ці перевезення можуть, принаймні, на якийсь час взагалі припинитися», - заявив він.
 
«Тут залізниця готова до того, що пасажир буде підвозитися до портів (в основному, зараз про Анапу йдеться), і далі перевозяться морським транспортом. Плюс авіаційний транспорт. Там, де немає залізничних ліній і де перекрито рух, звісно, залізничники ні пасажирів, ні перевезти вантажі не зможуть», - додав пан Якунін.
 
Нагадаємо, кримська дирекція залізничних перевезень в односторонньому порядку скоротила обсяги руху у приміському сполученні. Від такого рішення постраждали мешканці селищ навколо ст. Новоолексіївка та Солоне Озеро.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», пасажирські поїзди у напрямку АР Крим та зворотно відправляються згідно з графіком руху на 2013-14 роки. Жодного поїзда до півострова не було відмінено. Однак досить часто вони курсують із затримками. 
 
Коментарі (0)