ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники неухильно стримують натиск негоди

Залізничники неухильно стримують натиск негоди

Майже 2,5 тис. колійників Одеської залізниці очищують стрілочні переводи для забезпечення безперебійного та безпечного руху поїздів з 10 по 19 грудня згідно з «Оперативним планом снігоборотьби взимку 2012-2013 років».

Ще понад 1 тис. працівників інших служб залізниці цілодобово усувають наслідки складних погодних умов у регіонах.

Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Укрзалізниці.

Для боротьби зі сніговою стихією задіяно три снігоприбиральні машини СМ-2, які вже прибрали понад 35 тис. м3 снігу зі 189 колій на Котовській, Христинівській та Вапнярській дистанціях колії. Понад 1,5 тис. км колій очищено чотирма машинами СДПМ. На Христинівській дистанції колії дві машини СДПМ очистили майже 1100 км колій на напрямках Кирнасівка – Христинівка – Звенигородка, Христинівка – Липовець, Оратове – Сорока, Зятківці – Дукля, Демкова – Тростянець. Машина, що працювала на Гайворонівській дистанції колії, очистила майже 200 км на напрямку Дукля –Гайворон – Хащевата. Машина СДПМ-2М Вапнярської дистанції колії очистила 250 км колій на напрямкам Вапнярка – Кирнасівка, Вапнярка – Побережжя – Вапнярка, Слободка – Ковбасна.

У випадку, якщо ситуація ускладнюватиметься вітром та ожеледицею, для уникнення обмерзання контактного дроту (пошкодження може викликати затримку руху поїздів) можуть бути задіяні електровози і тепловози, які оснащені спеціальним кригозбивчим обладнанням - всього 13 одиниць техніки.

Також на озброєнні у залізничників є ще 16 одиниць техніки для усунення пошкоджень на струмоприймачах і приладах контактної підвіски.

 
Коментарі (0)