ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники «підрихтували» пасажирські вагони

Залізничники «підрихтували» пасажирські вагони

Українцям пропонують більше 100 відремонтованих пасажирських вагонів. Близько двох десятків вагонів були капітально відремонтовані залізничниками.

Південно-Західна залізниця відремонтувала 120 пасажирських вагонів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Зокрема, капітально відремонтовано 23 вагони, ще до 92 вагонів було застосовано деповський вид ремонту.

«Зокрема, відремонтовано 2 вагони РІЦ (для курсування у західноєвропейському напрямку), 4 вагони СВ, 53 вагони купе, 48 плацкартних, 8 міжобласних вагонів з місцями для сидіння та 5 вагонів допоміжних перевезень», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Державна адміністрація залізничного транспорту відмовила у проханні сумської влади щодо забезпечення залізничного сполучення міста із західними, південними та центральними областями країни. В «Укрзалізниці» своє рішення аргументували зменшенням пасажиропотоку та зношеністю рухомого складу пасажирських потягів. Крім цього, через збитковість від курсування потягів у дальньому сполученні, рух потягу «Харків-Ужгород» через Суми не передбачається.

 
Коментарі (0)