ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники пожинають наслідки диверсій

Залізничники пожинають наслідки диверсій

Вчора внаслідок диверсії було пошкоджено залізничну контактну мережу між Павлоградом та Красноармійськом. Це призвело до зупинки руху поїздів на зазначеній ділянці. Втім, не надовго, залізничники запевняють, що змогли подолати наслідки терористичних дій.

Залізничникам вдалося відновити рух поїздів на ділянці між Павлоградом та Красноармійськом, де вчора в результаті диверсії було пошкоджено контактну мережу. Про це повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

Зауважимо, вчора об 11:35 на перегоні Слов’янка–Роз’їзд №5  на автодорозі між містами Павлоград та Красноармійськ біля блок-посту військових, розташованому на відстані 50 м від залізничної колії, стався вибух автомашини.

Згідно з повідомленням, у результаті диверсії вибухом були пошкоджені дроти контактної мережі, лінії електропостачання та зв’язку. Рух поїздів на дільниці було припинено. Його вдалося відновити лише ввечері.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, станом на початок вересня внаслідок бойових дій на сході України залізнична інфраструктура зазнала пошкоджень на суму майже 900 млн грн.

 
Коментарі (0)