ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники призначили щоденні електрички в Крим

Залізничники призначили щоденні електрички в Крим

Залізничники вирішили проблему приміського сполучення з Кримом. Вони пустили щоденну електричку до півострову. Раніше керівництво невизнаної Кримської залізниці відмінило курсування низки потягів до материкової частини України.

В Придніпровській залізниці вирішили, як зберігти приміське залізничне сполучення у кримському напрямку. Залізничники призначили щоденні електропотяги до півострову. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Для забезпечення приміського сполучення на дільниці Новоолексіївка–Сиваш (Україна) Придніпровська залізниця призначила щоденні приміські поїзди №6915/6916 Запоріжжя-2–Сиваш–Запоріжжя-2 та №6913/6914 Новоолексіївка–Сиваш–Новоолексіївка, - повідомили в Головному управлінні приміських перевезень «Укрзалізниці».
 
Нагадаємо, що з 1 квітня 2014 року керівництво невизнаної Кримської залізниці відмінило  курсування низки приміських поїздів, які прямували на материкову частину України на напрямках Сімферополь – Новоолексіївка та Джанкой – Вадим. Зокрема, відмінили електропоїзди №6602 Новоолексіївка – Мелітополь та №6601 Мелітополь – Новоолексіївка. Наразі залишився курсувати регіональний поїзд № 870/869 Миколаїв – Керч – Миколаїв складом дизель-поїзда Одеської залізниці.
 
Коментарі (0)