ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники пустили новий потяг до Одеси

Залізничники пустили новий потяг до Одеси

Донецька залізниця сформувала потяг, який «з’єднає» Схід із Півднем України. Зокрема, поїзд курсуватиме з Луганську до Одеси і назад.

З початку жовтня Донецька залізниця сформувала поїзд № 592/591 сполученням Луганськ - Одеса, у склад якого входять 16 вагонів. Про це повідомила прес-служба «Укрзалізниці».

У повідомленні також зазначалось, що поїзд курсуватиме через станції Родакове, Красний Лиман, Слов'янськ, Лозова, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, П'ятихатки, Знам'янка, Кіровоград та Вознесенськ.

Зокрема, із Луганська поїзд відправлятиметься по непарних числах о 12:40, і прибуватиме до Одеси наступного дня о 8:09. Із Одеси поїзд відправлятиметься по парних числах.

Між тим, для пасажирів з Костянтинівки, Дружківки та Краматорська з проїзними документами на зазначений поїзд організовано підвезення приміськими поїздами до станції Слов'янськ (зупинка поїзда по Слов'янську 17:09-17:11.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у зв'язку з підвищеним попитом Донецька залізниця подовжує курсування поїзда №521/522 сполученням Маріуполь-Харків.

 
Коментарі (0)