ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники відновили рух потягів в напрямку Маріуполя

Залізничники відновили рух потягів в напрямку Маріуполя

Працівники «Укрзалізниці» відновили рух поїздів на перегоні Комиш-Зоря – Розівка в Запорізькій області, який було припинено через пошкодження переїзду внаслідок підриву.
Залізничники відновили рух поїздів в напрямку Маріуполя на перегоні Комиш-Зоря - Розівка в Запорізькій області. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».
 
«23 січня об 11:07, відновлено непарну колію, якою буде здійснюватися рух в обох напрямках, та частину мостового переходу, де пролягає непарна колія. Ремонт парної колії та другої ділянки мосту триватиме щонайменше п’ять днів», – повідомили фахівці колійного підрозділу Придніпровської залізниці.
 
В департаменті управління рухом уточнили, що перший поїзд має прослідувати перегін близько 15:00.
 
«На цьому тижні, з понеділка по четвер, сталося чотири диверсійні і терористичні акти на залізниці. Проте рух поїздів в Запорізькій області ми відновимо в найкоротші терміни», – вчора під час прес-конференції пообіцяв в. о. генерального директора «Укрзалізниці» Максим Бланк.
 
Нагадаємо, 20 січня внаслідок диверсії – підриву залізничного мостового переходу,  – зійшов з рейок вантажний поїзд.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниця» за минулий рік поповнила державну скарбницю приблизно на 20 млрд грн. У той же час, у відомстві говорять, що перевезення пасажирів здійснювалися за рахунок транспортування вантажів. Відтак, в «Укрзалізниці» у 2015 наполягатимуть на державних дотаціях на пасажирські перевезення.
 
Коментарі (0)